Προσφορά -70%!

Μετά από σχεδόν 60 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο χώρο του φυτού με ταυτόχρονη παραγωγή αλλά και εμπορία εισαγόμενων προϊόντων η εταιρεία ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προχωρά σε μια καινοτομία για το φυτωριακό χώρο.

Όπως γνωρίζουμε όλοι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μαστίζεται από μια πρωτοφανή κρίση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο απόθεμα αδιάθετων προϊόντων σε όλες τις επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό προχωράμε στην προσφορά -70%!

Αυτό γινεται για να αποδεσμευτεί το απόθεμα και να απελευθερωθούν οι χώροι της εταιρείας ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι με νέες παραγωγές και εισαγωγές !

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ειμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Κων/νος Παπαδημητρίου

Η προσφορά του -70% ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Παραγωγή

Καλλιέργεια στη γη

Τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξημένης ζήτησης μεγάλων εισαγόμενων φυτών η εταιρία αποφάσισε να επεκταθεί και στην καλλιέργεια στη γη με αποτέλεσμα να διαθέτουμε στην ελληνική και ξένη αγορά φυτά μεγάλης ανάπτυξης, εφάμιλλα των εισαγόμενων αλλά σε αισθητά ανταγωνιστικότερες τιμές.

Καλλιέργεια στη γλάστρα

Όπως όλα τα πράγματα εξελίσσονται, έτσι και το γνωστό σακουλάκι έδωσε τη θέση του στη γλάστρα και το χώμα σε ειδικά για κάθε φυτό μίγματα, με αποτέλεσμα τα φυτά να είναι ομοιόμορφα και υγιή. Οι δε τιμές τους προσπαθούμε να είναι σε ανάλογα επίπεδα των εισαγομένων.

Σε έκταση 40 τουλάχιστον στρεμμάτων εντός Αττικής υπάρχουν σχεδόν όα τα είδη και σε διάφορα μεγέθη φυτών.

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2013 Φυτώρια Παπαδημητρίου - Designed by web-idea.gr