Προσφορά 1+1 Δώρο!

Μετά από σχεδόν 60 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο χώρο του φυτού με ταυτόχρονη παραγωγή αλλά και εμπορία εισαγόμενων προϊόντων η εταιρεία ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προχωρά σε μια καινοτομία για το φυτωριακό χώρο.

Όπως γνωρίζουμε όλοι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μαστίζεται από μια πρωτοφανή κρίση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο απόθεμα αδιάθετων προϊόντων σε όλες τις επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό προχωράμε στην προσφορά του 1+1 ΔΩΡΟ, δηλαδή αγοράζοντας ένα φυτό αξίας 20€ και άνω σας κάνουμε δώρο άλλο ένα ίδιο ή ίσης αξίας φυτό. (* η προσφορά ισχύει ανα τεμάχιο)

Αυτό γινεται για να αποδεσμευτεί το απόθεμα και να απελευθερωθούν οι χώροι της εταιρείας ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι με νέες παραγωγές και εισαγωγές !

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ειμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Κων/νος Παπαδημητρίου

Η προσφορά του 1+1 ΔΩΡΟ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Κατασκευές έργων πρασίνου

Η εταιρία συνεργάζεται με εξειδικευμένα γραφεία - συνεργεία κατασκευής έργων πρασίνου ικανά να αναλάβουν κάθε έργο μικρό ή μεγάλο, ιδιωτικό ή δημόσιο, που θα της ζητηθεί καθώς και τη συντήρησή του.

Τα συνεργεία που προτείνουμε είναι καταξιωμένοι πελάτες της εταιρίας με μόνη υποχρέωση την προμήθεια φυτών και υλικών από την εταιρία μας.

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2013 Φυτώρια Παπαδημητρίου - Designed by web-idea.gr