Προσφορά 1+1 Δώρο!

Μετά από σχεδόν 60 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο χώρο του φυτού με ταυτόχρονη παραγωγή αλλά και εμπορία εισαγόμενων προϊόντων η εταιρεία ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προχωρά σε μια καινοτομία για το φυτωριακό χώρο.

Όπως γνωρίζουμε όλοι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μαστίζεται από μια πρωτοφανή κρίση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο απόθεμα αδιάθετων προϊόντων σε όλες τις επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό προχωράμε στην προσφορά του 1+1 ΔΩΡΟ, δηλαδή αγοράζοντας ένα φυτό αξίας 20€ και άνω σας κάνουμε δώρο άλλο ένα ίδιο ή ίσης αξίας φυτό. (* η προσφορά ισχύει ανα τεμάχιο)

Αυτό γινεται για να αποδεσμευτεί το απόθεμα και να απελευθερωθούν οι χώροι της εταιρείας ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι με νέες παραγωγές και εισαγωγές !

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ειμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Κων/νος Παπαδημητρίου

Η προσφορά του 1+1 ΔΩΡΟ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Εισαγωγές - Εξαγωγές

Όπως είναι γνωστό η εταιρία μας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών της εισάγει από τους πιο γνωστούς οίκους του εξωτερικού τα μη παραγόμενα είδη. Λόγω του μεγέθους των εισαγωγών και εδώ οι τιμές είναι από τις ανταγωνιστικότερες της Ελληνικής αγοράς, προσφέροντας άριστη ποιότητα που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Τα τελευταία χρόνια με αργά αλλά σταθερά βήματα η εταιρία έχει αρχίσει να εξάγει φυτά σε γειτονικές και όχι μόνο χώρες. Στόχος της εταιρίας είναι τα επόμενα προσεχή έτη οι εξαγωγές να φτάσουν το 40% του τζίρου μας.

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2013 Φυτώρια Παπαδημητρίου - Designed by web-idea.gr