Προσφορά 1+1 Δώρο!

Μετά από σχεδόν 60 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στο χώρο του φυτού με ταυτόχρονη παραγωγή αλλά και εμπορία εισαγόμενων προϊόντων η εταιρεία ΦΥΤΩΡΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ προχωρά σε μια καινοτομία για το φυτωριακό χώρο.

Όπως γνωρίζουμε όλοι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα μαστίζεται από μια πρωτοφανή κρίση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο απόθεμα αδιάθετων προϊόντων σε όλες τις επιχειρήσεις.

Για το λόγο αυτό προχωράμε στην προσφορά του 1+1 ΔΩΡΟ, δηλαδή αγοράζοντας ένα φυτό αξίας 20€ και άνω σας κάνουμε δώρο άλλο ένα ίδιο ή ίσης αξίας φυτό. (* η προσφορά ισχύει ανα τεμάχιο)

Αυτό γινεται για να αποδεσμευτεί το απόθεμα και να απελευθερωθούν οι χώροι της εταιρείας ώστε να επανέλθουμε δριμύτεροι με νέες παραγωγές και εισαγωγές !

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ειμαστε στη διάθεση σας.

Με εκτίμηση,

Κων/νος Παπαδημητρίου

Η προσφορά του 1+1 ΔΩΡΟ ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Συστήματα άρδευσης

Από το 1999 η εταιρία δημιούργησε εξειδικευμένο κέντρο αυτόματου ποτίσματος, όπου ο επαγγελματίας και ο ιδιώτης μπορεί να βρει για την αυτόματη ή όχι άρδευση κάθε χώρου πρασίνου, οτιδήποτε χρειαστεί. Η εταιρία εισάγει αρδευτικά συστήματα από γνωστούς οίκους του εξωτερικού, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται και με τα μεγαλύτερα ονόματα του είδους στον ελληνικό χώρο.

Built with HTML5 and CSS3
Copyright © 2013 Φυτώρια Παπαδημητρίου - Designed by web-idea.gr